آیا تغییرات آفلاین بعداً بهطور خودکار همگامسازی میشوند؟ بله. تغییرات زمانی همگامسازی میشوند که دستگاه شما دوباره به اینترنت متصل شود. Related questions حالت آفلاین چیست؟ چه مواردی را میتوانم به صورت آفلاین در دسترس قرار دهم؟ چگونه محتوا را به صورت آفلاین در دسترس قرار دهم؟